CONTACT dari-java

Heb je nog vragen of opmerkingen over de reis die je wilt maken? Wij willen je vriendelijk verzoeken dit eerst zoveel mogelijk per e-mail te doen. Je kunt je vragen en/of reiswensen mailen naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij reageren dan zo snel mogelijk en zullen er alles voor doen om voor jou een avontuurlijke en betaalbare vakantie door Indonesië te organiseren! 

Bezoekadres:
Dari-Java Azië rondreizen op maat
Levantstraat 71
7559 CH Hengelo (Ov)
Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afspraken:


Wilt u in een persoonlijk gesprek uw rondreis bespreken, wilt u dan zo vriendelijk zijn om eerst telefonisch een afspraak te maken? U kunt uw vragen stellen aan Robert Feddes of Sifa Silvana. Wij kunnen ook bij u thuis een vrijblijvend en informatief gesprek houden over de rondreis die we voor u kunnen organiseren. Binnen de regio Twente doen we dat graag kosteloos. Buiten de regio Twente brengen we voor een bezoek aan huis enkel de benzinekosten in rekening.

Wie zijn wij?


Dari-Java wordt dagelijks geleid door een viertal medewerkers. Wij hebben ons tot doel gesteld om voor een ieder een rondreis door Indonesië mogelijk en betaalbaar te maken. Daarom houden wij onze prijzen laag en sponsoren wij diverse projecten in Indonesië. Daarnaast willen wij een groot aantal kinderen uit arme gezinnen de kans geven om minimaal de basisschool met goed gevolg af te ronden. In Bandung hebben wij een kantoor met zes vaste medewerkers. Zij zorgen ermede voor dat uw rondreis vlekkeloos verloopt. Deze medewerkers zijn voor ons onmisbaar en zijn dan ook constant op zoek naar leuke bezienswaardigheden, avontuurlijke en interessante routes en goede hotels.

We wensen je veel plezier bij het bekijken van onze website en misschien tot ziens bij één van onze rondreizen!
Dari-Java is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Veluwe en Twente onder nummer 08109628.

Bankrekening:
Dari-Java Azië reizen
ABN AMRO Enschede
BIC: ABNANL2A
IBAN: NL73ABNA0427084911

Dari-Java Indonesië reizen organiseert reizen naar; Bali reizen op maat, Sumatra reizen op maat, Java reizen op maat, Lombok en de overige kleine Sunda eilanden, Kalimantan, Molukken, Irian Jaya en Sulawesi reizen.