reisverzekeringen

U kunt hier direct on-line uw Reisverzekering afsluiten.
Sluit hier in vier stappen on-line de reisverzekering af die past bij úw manier van reizen.

Een doorlopende reisverzekering kan voordeliger zijn dan enkele losse kortlopende reisverzekeringen bij elkaar. Een doorlopende reisverzekering geeft dekking gedurende alle dagen van het jaar voor de in de polis genoemde personen. Indien u een doorlopende reisverzekering heeft, hoeft u niet vooraf aan de verzekeringsmaatschappij te melden dat u op reis gaat. Een geruststellende gedachte als u onverwacht een dagje over de grens gaat. 

Een reisverzekering kunt u voor een bepaalde reis of vakantie afsluiten. Dit is de tijdelijke reisverzekering. Deze, ook wel kortlopende reisverzekering geeft dekking aan de in de polis genoemde personen gedurende de eerste- t/m de laatste vakantiedag. 

Heeft u misschien nog vragen? Stuur dan een e-mail naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ANNULERINGSVERZEKERING  

Met een annuleringsverzekering loopt u geen financieel risico bij het eventueel niet doorgaan van uw reis ten gevolge van o.a. ziekte of een ongeval van een van de verzekerden of het overlijden van (groot)ouders of (klein)kinderen.

De verzekering dient zo snel mogelijk na het boeken van uw reis plaats te vinden. Indien de periode tussen boeken en verzekeren te groot is, kan de verzekeraar de polis weigeren!

STANDAARD DEKKING


De standaard dekking geeft een vergoeding bij o.a:

  • ernstige ziekte, ongeval of overlijden van alle verzekerden of directe familieleden.
  • onvrijwillige werkloosheid.
  • het verkrijgen van een vaste baan, na werkloosheid.
  • zwangerschap. Echtscheiding of ontbinding samenlevingsovereenkomst.
  • herexamen dat in de geboekte periode moet worden afgelegd.
  • toewijzing van een huurwoning (binnen 30 dagen voor vertrek)
  • overlijden of levensgevaar van een huisdier (hond, kat, paard)

DUBBEL ZEKER DEKKING


Bij de Dubbel-Zeker dekking krijgt u, naast alle dekkingen van de standaard dekking bij het onderbreken van uw reis, de volledige reissom vergoed, zelfs als dit op de voorlaatste dag gebeurt. De berekenfactor voor deze unieke extra zekerheid dekking is slechts 0,5% meer.

Heeft u misschien nog vragen? Stuur dan een e-mail naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.