UJUNG KULON AVONTUURLIJK MET LOKALE BOOT – 4 DAGEN

Tourcode
DJ-UK-05
0.00

Delen

Een 4-daagse tour naar het eiland Peucang in het Ujung Kulon Nationale Park. Je hebt de beschikking over een lokale boot met stuurman en Engelstalige gids die het hele programma je zullen begeleiden

Dag
1 Carita Beach - Sumur - Handeleum eiland
2 Handeleum eiland – Peucang eiland
3 Peucang eiland
4 Peucang eiland - Sumur - Carita Beach

Dag 1: Carita Beach - Sumur - Handeleum eiland.
We vertrekken om 8 uur 's morgens vanaf Carita Beach. We rijden met de auto naar Sumur, een rit langs heuvels, jungles en rijstvelden. Sumur is een lokaal vissersdorpje dichtbij Ujung Kulon. Je stapt over op een lokale traditionele vissersboot en we varen naar Handeleum eiland, gelegen binnen in het Ujung Kulon Nationaal Park. Onderweg stoppen we bij Batul eiland met zijn prachtige witte stranden. We overnachten op Handeleum eiland en om ca. 19.00 uur wordt het avondeten geserveerd.

Dag 2: Handeleum eiland – Peucang eiland.
Na het ontbijt nemen we de kano’s mee en varen naar het vaste land van het Ujung Kulon Nationaal Park. We stappen over op een lokale kano’s gaan we een tochtje maken op de Cigenter rivier. Lunch wordt geserveerd op de lokale boot en we varen westwaarts naar het eiland Peucang. Dit eilandje heeft spectaculaire witte stranden en helderblauw water. Een heerlijk eilandje om even te relaxen, zwemmen of even wandelen langs het lange strand. Diner wordt geserveerd in het restaurant door je privé kok. Er wordt rijst, vis, groenten en fruit voor je klaargemaakt.

Dag 3: Peucang eiland.
Na het ontbijt bezoeken we de Cidaon Grazing Grounds om de dieren te zien die in het wild leven. Hierna heb je een trekkingtocht naar Cibom Beach. Overnachting op Peucang eiland in een eenvoudige accommodatie. Lunch en Diner in het restaurant.

Dag 4: Peucang eiland – Sumur.
Na het ontbijt varen we terug naar Sumur. Als je wilt, kun je snorkelen en zwemmen bij een van de eilandjes die je tegenkomt op de terugweg. Vanuit Sumur met de auto terug naar Carita Beach.

 

Tarieven 202/2025

Reissom per persoon:

Bij 3 personen: € ***,-
Bij 4 personen: € ***,- (reissom op aanvraag)
Bij 6 personen: € ***,-
Bij 8 personen: € ***,-

Heeft u nog vragen over deze reis, wilt u deze reis aanpassen of wilt u reizen met meer dan 8 personen, stuur dan een e-mail naar info@dari-java of vraag vrijblijvend een offerte aan, vermeld hierbij svp de tourcode voor deze rondreis (tourcode DJ-UK-05).

Deze rondreis is inclusief:
Vervoer met lokale boot, Engelstalige gids, snorkeluitrusting, entreevergunningen en verzekeringen, maaltijden, drinken en fruit, transport, drinkwater, accommodatie.

Bijzonderheden:
Bovenstaande reissom is geldig tot en met december en is gebaseerd op het laagseizoen.
Tijdens de feestdagen in Indonesië (kerst etc..) kunnen de prijzen soms hoger liggen.
De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op een 2-persoonskamer.
De reissom kan fluctueren (door bijv. koersschommelingen); als u van ons de offerte per mail of post heeft ontvangen, dan zijn die prijzen correct.

Handeleum eiland: Guesthouse
Peucang: Peucang Resort