WIE ZIJN WIJ?

Dari-Java wordt gevormd en geleid door Robert Feddes en Sifa Silvana-Feddes. Sifa is geboren en getogen in Bandung, West-Java en heeft de Indonesische Nationaliteit. In 1999 zijn we getrouwd en hebben we ons in Nederland gevestigd en 5 jaar later hebben we Dari-Java opgestart. Al voordat we aan een eigen reisbureau dachten, hebben we samen veel gereisd door Indonesië. Wij genoten toen erg van onze reizen en contacten met de lokale bevolking. We hebben dikwijls tegen elkaar gezegd, dat het prachtig zou zijn als meer mensen de inspirerende, belangrijke en mooie Indische cultuur kunnen beleven en het echte leven ervaren. Dit is de basis voor Dari-Java geworden. Bij Dari-Java kun je met je eigen chauffeur (wij noemen het liever een reisbegeleider of reisvriend) je dagplanning, bezienswaardigheden en tempo bepalen. Zo ervaar en beleef je het meeste van dit mooie land. Hieronder meer info over onszelf.

Sifa Silvana 

 

Mijn naam is Sifa Silvana (1979) en geboren en getogen in Bandung, Indonesië. Doordat ik opgegroeid ben in Indonesië (Bandung) kan ik dankbaar gebruik maken van mijn lokale contacten, dwz dat deze contacten (ook mijn familie) in Indonesië meehelpen met het organiseren en het zoeken naar leuke plekjes en bezienswaardigheden. Wij houden zelf contact met de hotels en lokale organisaties en dit werkt voor ons het prettigst. Wij hebben voor bijv. Java en Bali eigen chauffeurs en gidsen in dienst, welke we alle uiteraard persoonlijk kennen. Dit was ook een van mijn vereisten voor het opstarten van Dari-Java, ons personeel en medewerkers op kantoor en buiten, zelf willen opleiden. Zo creëren wij voor onze medewerkers ter plaatste een vast inkomen, zodat dit voor hun een stabiel inkomen en leven inhoudt. Op dit moment, kunnen we dankzij uw reizen, meer dan 100 personen in Indonesië financieel ondersteunen via Dari-Java. Door het directe contact met Indonesië, hebben we ook kortere lijnen en kunnen we goedkoper werken, door het ontbreken van een tussenpersoon. Ik ben er erg “senang” (blij) mee, dat we de reizen voor u mogen organiseren en op deze manier de lokale bevolking in Indonesië kunnen ondersteunen! 

Robert Feddes 

 

Mijn naam is Robert Feddes (1969), medeoprichter van Dari-Java. Sinds de oprichting van Dari-Java in 2004, heb ik naast de werkzaamheden voor Dari-Java ook als werktuigbouwkundig ingenieur gewerkt. Door de goede resultaten van Dari-Java kon ik in 2012 fulltime verder gaan met Dari-Java en de organisatie voor reizen door Indonesië op me nemen, iets waar ook altijd mijn passie heeft gelegen. Ik prijs me erg gelukkig dat ik fulltime werkzaam mag zijn voor Dari-Java! Tijdens één van mijn vele reizen door Indonesië kwam ik in 1998 Sifa tegen en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Samen maakten we al snel plannen voor een eigen reisbureau voor Indonesië, waarbij onze gasten en lokale bevolking centraal staan en de rest is geschiedenis!

Wij organiseren ook reizen naar andere Aziatische landen, dit doen we via onze website; www.go-asia.nl . 

Hiermee hanteren wij dezelfde aanpak als met Dari-Java; persoonlijk en de mooiste en onvergetelijke reizen voor onze gasten organiseren!