Nieuw van Dari-Java: Clubreizen door Indonesië ! 

Elke maand organiseert Dari-Java diverse clubrondreizen door Indonesië. We organiseren 2 verschillende rondreizen; Java-Bali en Sumatra Java en Bali. Deze schitterende rondreizen laat je het beste zien van Sumatra, Java en Bali. Tijdens de rondreis reis je in een comfortabele minibus. Je verblijft in prima toeristenklasse hotels. 

Een clubreis bestaat uit minimaal 6 en maximaal 15 personen. Het is dus mogelijk dat je alleen met een clubreis meegaat of met je partner. Je reist dan met andere personen mee die zich ook hebben ingeschreven voor de rondreis. Het is ook mogelijk dat je met je eigen vriendenclub of familie op reis gaat (familieroots, vriendenclub, sportclub etc..). 

Op deze pagina zijn de 2 clubreizen en uitgebreid dagprogramma te zien, waarbij beschreven wordt waar we die dag naar toegaan en welke bezienswaardigheden we gaan zien. Elke dag zorgt je gids ervoor dat je zoveel mogelijk ziet van het land, maar een rondreis bij Dari-Java is nooit gehaast. Je hebt ruim de tijd om alle bezienswaardigheden te zien. We reizen in kleine groepen en op deze manier is het prettig rondreizen en kun je alle aandacht verwachten van de reisleiding. Tijdens de rondreis wordt je rondgeleid en begeleid door een Engels -of Nederlandstalige gids.

Hier een reactie van een familie die een clubreis met 15 personen  heeft gedaan; 

Het was een onvergetelijke mooie reis dankzij jullie geweldige organisatie en de begeleiding van onze grote vriend Yusuf, die ons elk hoekje en gaatje van Java heeft laten zien. Door zijn humorvolle, creatieve en gedreven reisleiding is deze trip voor altijd in ons hart gegrift.

 

Alle onderstaande reizen zijn naar uw eigen wensen en ideeën aan te passen. De reisprogramma’s op onze website dienen hierbij als voorbeeld. Dari-Java maakt uitsluitend rondreizen op maat en geheel naar uw wensen, elke reis is uniek! Mail ons voor meer info;Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CLUBREIZEN

CLUBREIS AVONTUURLIJK SUMATRA, JAVA EN BALI - 28 DAGEN

CLUBREIS AVONTUURLIJK SUMATRA, JAVA EN BALI - 28 DAGEN

Sumatra - Java - Bali 28-daags volledig programma Sumatra, Java en Bali met veel excursies en vrije dagen!
Lees meer
CLUBREIS JAVA BALI OVERLAND - 24 DAGEN

CLUBREIS JAVA BALI OVERLAND - 24 DAGEN

Jakarta - Bogor - Bandung - Cipanas - Pangandaran - Wonosobo - Yogyakarta - Kediri - Bromo - Kalibaru - Lovina - Ubud - Kuta 24-daagse Clubrondreis met hoogtepunten van Java en Bali!
Lees meer