INDIVIDUEEL REIZEN DOOR INDONESIË

Dari-Java heeft in haar programma-aanbod een ruime keuze uit avontuurlijke privé-rondreizen, waarbij je een eigen chauffeur/gids tot je beschikking hebt. En wat is mooier dan in je eigen tempo door de Indonesische archipel te rijden. Wij raden je dan ook ten stelligste aan om met een chauffeur door Indonesië te rijden, zelf rijden kan vaak erg moeilijk en druk zijn; in het Indonesische verkeer moet je constant opletten. De wegen zijn smal en vaak ontbreekt er straatverlichting.

Wij geven een aantal voordelen van een rondreis met auto en privéchauffeur; de chauffeur weet goed de weg door heel Indonesië, waardoor je overal snel en op tijd bent. Je hoeft niet te zoeken naar de diverse bezienswaardigheden en hotels; je chauffeur brengt je overal feilloos heen en zoekt elke avond een geschikt hotel voor je uit. Je kunt daardoor optimaal en uitgerust van je vakantie genieten. Je kunt vooraf je hotels boeken, hierdoor bent je verzekerd van een plaats in het hotel. Dit is vooral prettig indien je route langs druk bezochte plaatsen gaat of juist door een afgelegen gebied. 

Wil je liever niet te vaak in hotels verblijven, dan geven we jou de mogelijkheid om in verschillende steden en dorpjes in guesthouses of bij een lokale familie te overnachten (alleen mogelijk in Bandung). Op deze manier leer je het leven in Indonesië pas echt goed kennen!

Je reist naar keuze met een minibus voor max. 6 personen of een grotere en ruimere minibus voor 6 personen of meer. De huurauto’s worden regelmatig door ons gecontroleerd.

Bij elke individuele reis is inbegrepen: auto en privé-chauffeur, alle overnachtingen in goede middenklasse hotels op basis van logies & ontbijt, evt. excursies, mogelijkheid overnachtingen lokale familie, brandstofkosten vrij en een gegarandeerd fantastische reiservaring!