rootsreizen-indonesie

OP ZOEK NAAR UW ROOTS? MAAK EEN ONVERGETELIJKE ROOTSREIS NAAR INDONESIË!

Rootsreizen van Dari-Java: de mogelijkheden zijn eindeloos

Bent u ook zo nieuwsgierig naar uw roots in Indonesië? Dan is een rootsreis de ideale gelegenheid om het land en de bijbehorende cultuur beter te leren kennen of om oude herinneringen te herleven. Dari-Java is gespecialiseerd in het organiseren van rootsreizen naar Indonesië en beschikt over een breed lokaal netwerk waaronder ervaren gidsen en chauffeurs. Zo vindt u tijdens uw reis in Indonesië probleemloos uw weg en neemt de kans aanzienlijk toe dat u uw roots met succes weet te vinden.


Artikel over rootreizen van Dari-Java in NRC

Waarom een rootsreis naar Indonesië?


Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom u een rootsreis naar Indonesië wenst te maken. Veel ouders die vroeger in Indonesië hebben gewoond, willen bijvoorbeeld nog één keer naar hun geboorteland om hun kinderen en kleinkinderen te laten zien waar ze gewoond hebben. Zo’n rondreis door Indonesië is een onvergetelijke ervaring en brengt de hele familie dichterbij de Indonesische roots.

Ook wanneer ouders een kind adopteren, is een rootsreis naar Indonesië jaren later een veelgehoorde wens. Rondreizen door Indonesië is voor het kind dé manier om de roots te ontdekken en zijn of haar geboorteland beter te leren kennen. Natuurlijk zijn er nog vele andere situaties waarin mensen rootsreizen naar Indonesië willen maken, zoals een bezoek aan oude werkgevers of een bezichtiging van de woning van overleden familieleden.

Dari-Java: specialist in rootsreizen Indonesië

Veel mensen die een rootsreis willen maken, boeken zelf een individuele rondreis of een groepsreis door Indonesië. Helaas blijkt de zoektocht naar de eigen roots in een ver en onbekend land vaak een lastige opgave, waardoor de kans op een teleurstelling behoorlijk toeneemt. Lokale connecties en een gedegen kennis van de regio blijken van groot belang om rootsreizen tot een succes te maken.

Dari-Java is de partner bij uitstek om uw rootsreis te organiseren en heeft jarenlange ervaring op het gebied van Indonesië reizen. U geeft voor uw reis naar Indonesië alle noodzakelijk adressen aan ons door, waarna onze lokale mensen uw rondreis tot in de kleinste details voorbereiden. Zo weet u zeker dat u de gewenste huizen, wijken of andere belangrijke plekken in de regio allemaal te zien krijgt tijdens uw op maat toegesneden rootsrondreis.

Ontdek uw roots tijdens een rondreis door Indonesië

 

De rootsreizen naar Indonesië van Dari-Java zijn niet te vergelijken met gewone groepsreizen of overige rondreizen door Indonesië. In tegenstelling tot andere reisorganisaties hebben wij eigen gidsen en chauffeurs in dienst, zodat wij u de allerhoogste kwaliteit en vaste aanspreekpunten kunnen bieden. Dit is in onze ervaring de beste manier om snel en effectief uw roots te vinden.


Dari-Java staat daarnaast middenin de Indonesische samenleving en onderhoudt nauwe contacten met lokale reisbureaus, vrienden en familie. Inmiddels zijn wij al meer dan 15 jaar actief in Indonesië, waardoor wij op de hoogte zijn van alle regionale ontwikkelingen die van belang zijn voor uw rootsreis.

Heeft u moeite met het vinden van familie of een specifiek adres? Wij benutten de kracht van ons uitgebreide netwerk om uw grootste wensen te realiseren. Bel naar 074-8531675 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor vrijblijvend advies over uw gedroomde rootsreis naar Indonesië.