SINGLEREIZEN DOOR INDONESIË

Onze actieve en avontuurlijke singles reizen zijn bedoeld voor iedereen die weliswaar alleen op reis gaat, maar graag in het gezelschap van andere singles een vakantie door Indonesië wil maken. Het begrip 'single' hanteren we ruim, ook iemand wiens partner liever thuis blijft, kan zich aanmelden voor een singlereis. Wat de leeftijd betreft, is een ieder welkom. Op zich hanteren we de volgende leeftijdsgroepen 20-30 jaar, 30-40 jaar en 40+, maar dit is uiteraard niet verplicht. 

Je reist met 'gelijkgestemden' die het leuk vinden de opgedane reiservaring te delen met je medereizigers. Als single reis je samen in kleine groepen, minimaal 8 en maximaal 12 personen. Je onderneemt gezamenlijk de avontuurlijke excursies, je verkent de leuke stadjes en dorpen en gaat samen uit eten. Natuurlijk heb je de vrijheid om alleen op pad te gaan als je daar zin in hebt.

De hotels die we voor je hebben gereserveerd zijn luxe middenklasse hotels. Deze zijn mooi gelegen, hebben comfortabele kamers met eigen douche en toilet. De meeste hotels hebben een zwembad. Ervaring leert ons dat veel singels het gezellig ervaren om een kamer te delen tijdens de rondreis. Vandaar dat je bij een singlereis van Dari-Java met iemand van hetzelfde geslacht wordt ingedeeld op een 2-persoonskamer. Je kunt natuurlijk ook tegen een meerprijs een 1-persoonskamer boeken.

Ga met ons mee op reis en je zult verrassende en overweldigende indrukken opdoen, om nooit meer te vergeten! 

Alle onderstaande reizen zijn naar uw eigen wensen en ideeën aan te passen. De reisprogramma’s op onze website dienen hierbij als voorbeeld. Dari-Java maakt uitsluitend rondreizen op maat en geheel naar uw wensen, elke reis is uniek! Mail ons voor meer info;Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SINGLEREIZEN DOOR INDONESIË

SINGLEREIS: AVONTUURLIJK JAVA EN BALI - 21 DAGEN

SINGLEREIS: AVONTUURLIJK JAVA EN BALI - 21 DAGEN

Jakarta - Bogor - Bandung - Yogyakarta - Bromo - Kalibaru - Sukamade - Lovina Bali - Kuta 21 daagse avontuurlijke singlerondreis Java en Bali met o.a fietstocht Yogyakarta, Bromo en Borobudur excursie...
Lees meer