RONDREIS INDONESIË INDIVIDUEEL

Wil je een individuele rondreis door Indonesië maken? Wij maken dit graag mogelijk voor jou. Wij bieden je diverse mogelijkheden voor wat betreft een geweldige reis door het prachtige Indonesië.

Individuele rondreis Indonesië

 

Een individuele rondreis door Indonesië biedt je de volgende voordelen ten opzichte van een groepsreis:

- Bepaal je eigen tempo

- Eigen chauffeur/gids tot je beschikking

- Niet zelf zoeken naar hotels

RONDREIS INDONESIË INDIVIDUEEL: 

DE VOORDELEN


Het grootste voordeel van een individuele rondreis door Indonesië is dat je zelf het tempo van de reis kunt bepalen. Hiernaast heb je een eigen chauffeur en gids tot je beschikking die de routes in Indonesië perfect kent. Hij zorgt ervoor dat je overal op tijd bent en dat je niet zelf hoeft te zoeken naar hotels. Uiteraard weet hij ook waar alle bezienswaardigheden te vinden zijn. Deze voordelen geven je rust tijdens de reis. Je hoeft je geen zorgen te maken over de reis, want de chauffeur is van alles op de hoogte en brengt je overal naartoe.

RONDREIS DOOR INDONESIË: DE MOGELIJKHEDEN

 

Wij bieden je allerlei mogelijkheden voor een individuele rondreis door Indonesië. Je kunt natuurlijk in hotels overnachten, maar het is ook mogelijk om in hostels te verblijven. Het is maar net wat je het prettigst vindt. Bij al onze individuele reizen is de auto en privéchauffeur in ieder geval inbegrepen. Ook is het inclusief alle overnachtingen in hotels op basis van logies en ontbijt en eventuele excursies.

INDONESIË INDIVIDUELE RONDREIS

 

Wanneer je kiest voor een individuele rondreis door Indonesië van Dari-Java, dan ben je verzekerd van een avontuurlijke en betaalbare reis. 

Bij ons kun je zelf je eigen reis samenstellen op basis van je eigen wensen. Dit betekent dat al onze rondreizen uniek zijn, omdat ze zo persoonlijk zijn. Laat je inspireren door de voorbeeldreizen op onze website en op basis van jouw ideeën stellen we graag een reisvoorstel en offerte voor je op.