RONDREIS INDONESIË MET KINDEREN

Heb je interesse in een rondreis door Indonesië met je kinderen? Bij ons kun je je eigen rondreis samenstellen. Je kunt ons doorgeven hoe lang je wilt reizen en wat je precies wilt zien. We houden rekening met jouw budget en op basis van je wensen en onze aanraders stellen we een reis samen die helemaal op je gezin is afgestemd.

Op rondreis door Indonesië met je kinderen

 

Ga op rondreis door Indonesië met je kinderen en geniet van al het moois dat dit bijzondere land te bieden heeft. Van theeplantages en dorpjes tot stranden en tempels: in Indonesië vind je het allemaal. In dit land kun je een actieve vakantie combineren met een ontspannen reis. Doordat je over een eigen privéchauffeur beschikt heb je geen zorgen aan je hoofd en kun je volop genieten van een geweldige rondreis.

Rondreis Indonesië met kinderen boeken bij Dari-Java

 

Er zijn verschillende redenen om een rondreis door Indonesië met je kinderen te boeken bij Dari-Java:

- Kleinschalige organisatie

- Jarenlange ervaring

- Persoonlijk advies

- Aangesloten bij GGTO en calamiteitenfonds


Wij zijn een kleinschalige organisatie, waardoor we jouw een hoge betrokkenheid en persoonlijkheid bieden. We bestaan al sinds 2005 en door deze ruime ervaring hebben we allerlei mooie plekken in Indonesië mogen bezoeken. Deze delen we dan ook graag met jou. Alle bezienswaardigheden en hotels die we aanbieden hebben we zelf ook bezocht. We weten dus precies waar onze gasten terecht komen en daar staan we helemaal achter.

Rondreis door Indonesië met kinderen

 

Wij adviseren je graag over een geschikte rondreis door Indonesië met kinderen. Wanneer je contact met ons opneemt vertellen wij je alles over een ideale route voor zowel volwassenen als kinderen. Indonesië is een heerlijk land om samen met je kinderen te ontdekken. Ervaar de unieke vulkanen, bijzondere tempels en prachtige stranden. Het is een land waar je van alles kunt beleven en zien, waardoor het de perfecte locatie is voor een gezin.