VAKANTIE INDONESIË MET GEZIN

Zoek je een vakantie naar Indonesië met het gezin? Maak met je gezin een individuele rondreis door Indonesië en geniet van dit prachtige land. Je zult je eigen chauffeur en gids hebben die je naar alle mooie plaatsen toe brengt. Dit is een luxe, maar toch ook een zeer betaalbare keuze voor een vakantie naar Indonesië. Wij kunnen je aantrekkelijke prijzen bieden, omdat we veel lokale contacten hebben. In vergelijking met grote organisaties bieden wij veel meer persoonlijkheid, omdat we alle bezienswaardigheden, excursies en hotels ook echt zelf hebben bezocht.

Op vakantie naar Indonesië met het gezin

 

Indonesië is een bestemming die geschikt is voor jong en oud. Daarom is het ook de ideale bestemming voor een gezin. Een groot voordeel dat wij je bieden is dat je bij ons helemaal zelf je eigen reis kunt samenstellen. Hierdoor kun je dus goed rekening houden met de wensen van je kinderen. Neem eens een kijkje tussen al onze reizen om je alvast te inspireren. Op basis van deze reizen kun je zelf bepalen wat je leuk lijkt om te doen tijdens de rondreis. Kies voor excursies of bepaal alvast de bezienswaardigheden die je zeker niet wilt missen. Wanneer je ons je voorkeuren mailt, dan maken wij graag voor jou een reisvoorstel. Vraag dus gerust een vrijblijvende offerte aan om een idee te krijgen van de prijs op basis van jouw wensen.

RONDREIS INDONESIË MET GEZIN

 

Een vakantie naar Indonesië met het gezin wordt zeker een onvergetelijke ervaring. Doordat wij zelf uit Indonesië komen weten wij waar alle mooie plekken te vinden zijn. Alle excursies die we je bieden hebben we zelf dan ook bezocht. Als kleinschalige organisatie weten wij de mooiste lokale plaatsen te vinden.

VAKANTIE NAAR INDONESIË MET GEZIN

 

Onze rondreizen op maat stellen wij samen met jou en dit maakt al onze reizen uniek. Je reist samen met je eigen familie en de chauffeur, dus onze reizen zijn erg persoonlijk. Heb je nog vragen over onze werkwijze of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.